tiistai 8. marraskuuta 2011

Hanoja

(kuva lainattu http://www.hansgrohe.com/)(Kuva lainattu Hansgrohe.com)


(Kuva lainattu lvi-kauppa.fi)
Viime päivinä olen etsinyt hanoja ja pönttöjä.
Ylläolevat ovat päässeet ainakin top kymppiin.

Osoittautui aika vaikeaksi löytää keittiöön hana, jossa on ulosvedettävä juoksuputki sekä apk liitäntä. Tällä hetkellä voiton on niistä parista vaihtoehdosta viemässä tuo Grohen Zedra.

Mitäs näistä olette mieltä? Onko jollain yllämainittuja hanoja, ovatko miellyttäneet?

Hauskaa viikonjatkoa!

3 kommenttia:

 1. Meillä laitettiin edellisen kodin remontissa sekä keittiöön että kodinhoitohuoneeseen ulosvedettävät hanat. Piti oikein kaivaa arkistoista, että mitkäköhän ne oli... Meilläkin oli keittiössä tuo Zerda ja kodinhoitohuoneessa oli toinen (merkkiä en nyt muista) jossa päässä oli mahdollisuus suihkutukseen. Silloin vielä suihkuteltiin lapsen peppu altaan päällä. :-)

  http://hetkielamasta.blogspot.com/2009/11/remontti.html

  Vaikka meillä oli keittiöaltaana oikein iso allas, niin tuohon Zerdaan piti kyllä tottua. Aluksi tuli pidettyä astioita/käsiä liian ylhäällä ja vesi räiskyi pitkin vaatteita ja kaappeja. Helpotti, kun opimme pitämään astoita huuhdellessakin ihan siellä "altaan pohjalla". Tottumiskysymys siis.

  VastaaPoista
 2. Jassu: kävin heti katsomassa teidän remonttikuvat ja hienolta näyttää :) Osui heti silmääni teidän suihku; me juuri niitäkin pohdimme. Onko tuo ollut ihan käytännöllinen, että on ylhäällä kiinteä suihku ja sitten se käsisuihku myös?
  Meillä oli Sveitsissä Grohen minta keittiössä ja se oli täydellinen, mutta sitä ei saa apk liitännällä :(

  T :Outi

  VastaaPoista
 3. Tuossa linkissä oli kuva vain meidän pikkuvessan suihkusta, kylppärissä oli kaksi samanlaista rinnakkain. Mehän emme ehtineet remontoidussa kämpässä asua kokonaista vuottakaan, kun jo tuli muutto Espooseen. Sinne jäi kaikki huolella valitut jutut eikä tähän uudehkoon taloon viitsinyt alkaa "huvikseen" remontoimaan ja nyt on tyytyminen näihin perusjuttuihin. :-/

  Noihin suihkuihinkin jouduttiin hiukan totuttelemaan, kun siitä tosiaan puuttuu kokonaan se alahana. Mutta saahan ämpärit ym täytettyä ihan sillä suihkullakin. Mies valitsi meillä nuo suihkut ja hänelle oli jotenkin isompi juttu se "sademainen" suihku siitä isosta kiinteästä suihkupäästä. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentin jättämisestä! Luen näitä ilomielin :)