tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kevät!

Heissulivei!

Me ollaan aika paljon nyt käyty puistossa, kun löysimme aivan hurjan kivan leikkipuiston täältä Kauniaisista. Siellä on aivan mahtava puistotäti aina aamupäivisin ja nyt olen jo kerran lapset sinne jättänytkin pariksi tunniksi.

Ei ollut ollenkaan paha mamman nauttia rauhassa aamusmoothie ja käydä ihan yksin kaupassa :)))

Kevättä täällä odotellaan hurjasti: viikonloppuna olimmekin tontilla lumitöissä hieman edesauttamassa lumen sulamista.


Lapset keksi nopeasti kivan liukumäen


Ja mamma keksi kameran ja kuvaamisen ilon....

Joten itse lumenluonti jäi täysin papan harteille

Sellaista meillä.
Nyt nautitaan aurinkoisista keleistä ja perjantaista eteenpäin minä ja muksut nautimmekin auringosta Tahkolla :)

Iloista viikkoa!

ps. Huutonettiin lisätty paljon vaatteita:)
ps2. Yks päivä oli sellanen loskakeli, että tilasin samantien P:lle ja A:lle ne Tretornin kumihaalarit, joita muissakin blogeissa on esiintynyt. En oikein tiedä mikä ois paras ratkaisu loskakeleille, mutta testataanpa nyt sitten kumihaalareita. Sit pitää viel löytää yhden kumpparit ja varmaan jotkut hanskat märille keleille...Mitä te muut olette hyväksi havainneet loskakeleillä?

2 kommenttia:

  1. Moro! Meillä mennään ihan perus-kurahousuilla ja -hanskoilla (tähän aikaan vuodesta semmoset vuorelliset kurahanskat) + vuorellisilla kumppareilla. Eli alle talvihaalari, niin on ainakin Nea pärjännyt hyvin! ;o) T:Outsa

    VastaaPoista
  2. Outsa: joo muistelen, että silloin kun P oli dagiksessa niin noillahan siellä mentiin. Mut jotenkin tuntuu hassulta pukea talvihaalarin päälle vielä kurahaalaria...Ainakaan A:n kohdalla se ei oikein toimis, kun hänellä on niin megamuhkea talvihaalari. Toivon, että toi kumihaalari fleecellä ois hyvä ratkaisu. Pelkään vaan pahoin, että tilasin liian ison koon...aarggh. P:lle jo kattelinkin ihan perus kurahousu ja kuratakki -settiä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentin jättämisestä! Luen näitä ilomielin :)