lauantai 12. helmikuuta 2011

Ne shoppailut

Saalis jäi melkoisen vähäiseksi.
Tai oikeasti ihan HURJAN pieneksi; ainakin jos vertaa kuinka monta kassia mulla on yleensä ollut Tukholman reissuilta palatessa.

Saalis: Ricen melamiinimukeja muksuille, Papan bil eli X5 sekä pikku porsche (unohtui kuvasta), ripsari, naistenlehtiä ja sitten yhdet korvikset ja neuletakki, jotka myös näköjään unohtuivat kuvasta.
Etsin uutta/hyvää ripsaria ja laivalla neuvoivat tuollaisen Shiseidon Perfect Mascaran.
Mun kriteerit oli/on, että ripsari lähtee vedellä pesten pois. Plussaa tietty, jos ripsari saa ripset näyttämään pitkiltä ja tuuheilta jne.

Nykyinen Cliniquen ripsari lähtee aivan liian helposti eikä oo ihan mun mieleen kävellä tuolla ripsarit poskilla....:(

Nyt on parin hiihtolenkinkin ajan ollut Shiseidoa ripsissä ja voin todeta, että ei lähde liian helposti vaan juurikin sopivasti vedellä pestessä. Ainoa miinus ehkä on, ettei ripset näytä niin pitkiltä kuin Cliniquen ripsaria käyttäessäni.....

Kaipa se täydellisen ripsivärin metsästys siis edelleen jatkuu.
Ohhoh, tulipas juttua ripsiväristä :)

Aivan ihanan aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Olipas hyvä, että kirjoittelit ripsarista: mulla on sama metsästys päällä nimittäin! ;o) Oon käyttänyt Kaneboa, mutta kyllästynyt ja etsin kans tommosta helposti vedellä lähtevää. Pitänee kokeilla noita sun nyt mainostamia, koska haluan tosiaan PELKÄLLÄ vedellä lähtevän ripsarin, joka ei tahmaannu vesipesun jälkeen iholle, ja pidennyksiä ym. ei tartte olla. Pitää kokeilla tota Shiseidoa myös! T:Outsa

    VastaaPoista
  2. Outsa: mäkin olen luopunut siitä Kanebosta jo aikoja sitten, kun tuntui, että ripset lähtee pestessä...Tämä Shiseido on aika lähellä täydellistä, harja vaan hieman liian iso mun pienille silmille.

    VastaaPoista

Kiitos kommentin jättämisestä! Luen näitä ilomielin :)