maanantai 31. toukokuuta 2010

Haloo?

Tänään käväistiin lähiostarilla pikaisilla ostoksilla.
Löydettiin vihdoin söpöt sporttiset balleriinat Prinsessa P:lle.
Ei tartte helteellä tennareissa enää juoksennella :)

Haloo? Kukas siellä?

Ai moi S-ukki! Mitä kuuluu? Minä täällä nautiskelen tyttöjen seurasta :)

Aurinkoista viikonalkua!

(ps. se metalliosa ei ole vielä tupsahtanut.....eipä onneks näytä prinssiämme vaivaavan :)

3 kommenttia:

 1. Ihanasti sä jaksat kuvailla lapsia ja laittaa niitä tänne! A ja P on jo tosi isoja ja söpöjä! :) Me löydettiin se Cubus ja oli kyllä kiva löytö. Mullakin tarttui pari toppia ja yks minari mukaan. :)

  VastaaPoista
 2. Toi edellinen oli siis selvästi Kikan kommentti. ;) Mä kans ostin sieltä yhet verkkarit ja muutakin olis ollu kiva katella, mut muksut ei kovin kauaa ollu innokkaita odottelemaan... :/ En muista laitoinko viestiin jo tiedon, mutta ne mekot siis oli loppu kokonaan molemmista Stokiksen kaupoista! On ollu suosittu malli! Mut myöhemmin sitten shoppailureissulle tyttöjen kesken, eiks jooooo!!! :D T:Outsa

  VastaaPoista
 3. Kikka: joo ovat muksut kasvaneet ja voin vain kuvitella kuinka teidän lapset on kans muuttuneet hurjasti varmaan viime näkemästä. Kuvia on hauska ottaa ja jääpä sitten talteen näitä :)
  Outsa: joo voin kuvitella, ettei muksuja kamalasti toi shoppailu kiinnosta, hih. Kyllä se mekko ois ollutkin tosi jees, eli uskon, että on muillekin kelvannut. Mut nou hätä, ne farkut oli ihan tärkeimmät :) Ja ehdottomasti lähden mukaan jos maisemissa olen tyttöreissulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentin jättämisestä! Luen näitä ilomielin :)